11.05.2017

ПОКАНА

ЗА УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС ФОРУМ 2017 „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА”

 

На 29.06.2017 г., в град Благоевград, в зала „22 септември”, от 13:00 часа ще се проведе Националния бизнес форум 2017 „Силни региони за силна икономика”.

Целта на мероприятието е засилване взаимодействието между държавните и общински служители от една страна и представителите на бизнеса, от друга.

Организатор на събитието е сп. „Бизнес клуб”, а партньори са водещи бизнес организации като Българската търговско-промишлена палата, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Българската стопанска камара, Институтът за пазарна икономика, Обединени бизнес клубове, Националното сдружение за малкия и среден бизнес, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия и други.

По време на Форума лектори ще запознаят местния бизнес с полезна информация, свързана с различни форми на финансиране, реализацията на европейски проекти, международните пазари, тенденциите в маркетинга и рекламата, новостите в изискванията на НАП, човешките ресурси, иновациите и други.

Важна част от събитието е и концерта-спектакъл „Свята земя българска”, с участието на ансамбъл „Чинарите”, народната певица Поли Паскова и водещ Шкумбата, който ще се състои на площада „Георги Измирлиев”, с начален час 18:00 ч.